יקב בן דוד

  • אטרקציות ובילויים
  • יקבים ומבשלות
  • כשר

יקב בן דוד הוקם בשנת 2004 על-ידי יואב טדגי. את אהבת היין ירש יואב מאביו וביחד עם רעייתו, דליה, מימשו חלום והקימו את היקב הקטן והאיכותי .

לתצוגת מפה

היקב ממוקם בקיבוץ שמיר במבנה מיוחד המחולק לשתי חדרים אחד חדר תסיסה ומעבדה חדר שני ליישון.

בן דוד רומי רזרב 2015 יין אדום, רענן וייחודי .עושר טעמיו נובע מהזנים המרכיבים אותו:40% קברנה סוביניון, 40% שיראז, 20% קברנה פרנק, מענבי הכרמים המובחרים בגליל, מאיזור כרם בן זימרה. כל זן יושן לחוד משך 14 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי. המיזוג הסופי נערך רק כשהיינות הגיעו למיצוי מלוא טעמיהם ויוצר יין מאוזן ומהנה. מומלץ להגיש בטמפרטורה ש 18-20 מעלות. ללא סינון.

בן דוד בלנד דליה 2015 יין אדום, רענן וייחודי. עושר טעמיו נובע מהזנים המרכיבים אותו: 40% קברנה סובניון ,30% מרלו ,30% שיראז, מענבי הכרמים המובחרים בגליל ,מאיזור כרם בן זימרה. כל זן יושן לחוד משך 12 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי. המיזוג הסופי נערך רק שהיינות הגיעו למיצוי מלוא טעמיהם ויוצר יין מאוזן ומהנה . מומלץ להגיש בטמפרטורה של 18- 20 מעלות . ללא סינון.

סוביניון בלאן גוורצטרמינר 2016 שילוב מדהים בין שני זני הענבים מחלקות מובחרות באזור כרם בן זימרה, ריחות עשבוניים וכן ארומות של פירות טרופיים יוצרים יין עשיר בעל איזון עדין בין מתיקות קלה, חמיצות פריכה, סיומת חדה ורעננה. 13% אלכוהול מומלץ להגיש בטמפרטורה של 8-10 מעלות .

היקב כשר. שעות פתיחה ,ראשון עד חמישי בין השעות 9:00 עד 16:00 ,שישי מ-9:00 עד 14:00.יש לתאם הגעה מראש.

מיקום