סדנאות לחם מחמצת בגליל המערבי

סדנאות אפיית לחם מחמצת עם יוסי משה המתמחה באפיית לחמים באפייה ביתית

  • אוכל ביתי
  • אטרקציות ובילויים
  • אטרקציות לילדים
  • סדנאות
  • תרבות וקולינריה
לתצוגת מפה
יוסי משה הוא אופה שהשתלם אצל מיטב האופים ומומחה באפיית לחמי ארטיזן (בעשייה עצמית) לחמים בריאים וטעימים.

תמיד רצית לאפות לחם ולא ידעתם ממה להתחיל? שמעתם על סגולות הבריאות שבלחם הכוסמין?
מוזמנים לסדנה שתחדד את חושי הטעם והריח שלכם וכמובן, תצאו ממנה אופים מדופלמים!

בסדנה נלמד:

  • מהי מחמצת, איך בונים ומתחזקים אותה.
  • מה התועלות הבריאותיות הרבות בלחם מחמצת.
  • מהם סוגי הקמחים הנפוצים בשוק ומה תפקיד כל אחד מהם.
  • נלמד לתכנן, ולאפות לחם מחמצת מ-א' ועד ת' – בתנאים של תנור ביתי.
  • תקבלו "גור מחמצת" בת 8 שנים להמשך אפייה עצמאית.
  • נהנה יחד מארוחת טעימות משביעה מהמוצרים שנאפה יחד.
  • תקבלו לחם חם שאתם עיצבתם במקום.*
  • ראה את תהליך יצירת בצק לחם מחמצת מתחילתו ועד סופו.
  • תקבלו חוברת מעולה עם הסברים תאורטיים ומתכונים נפלאים להמשך.
  • נפתח קבוצת וואצאפ לתמיכה עתידית ולמענה לשאלות בשוטף.

הסדנאות מתאימות לקבוצה של עד 4 איש, מותנות במינימום נרשמים ובתיאום מראש בלבד.
לקבוצות בין 8-30 איש סדנאות דומות אך ללא אפיית הלחם במקום.
לתיאום סדנה: יוסי 052-5500199
עלות: 299₪ למשתתף

מיקום